Telefon: +36/1-362-4259, +36/1-362-6466

Cím: 1224 Budapest, Dózsa György út 144.

Automex Autószervíz Bt.
Automex email
Autószervíz nagytétény
Autószervíz campona
Olajcsere
Futóműállítás
Szervíz
Márkafüggetlen szerviz - személygépkocsik, kisteherautók és terepjárók teljes körű javítása
Időszakos karbantartás
Hozza el gépkocsiját! Akciós olajcsere, abroncscsere, fékbetét csere.
Részletek >>
Biztosítási ügyintézés
Casco, Kötelező gépjármű felelősség biztosítás, káresetek ügyintézése.
Részletek >>
Műszaki vizsgáztatás
Vállaljuk gépjárműje műszaki vizsgára való felkészítését és vizsgáztatását.
Részletek >>
Időszakos szervizelés

Időszakos szerviznek számít az autón elvégzett olajcsere, amit 20 000-25 000 km-enként (vagy egy évben minimum egyszer) javasolunk, továbbá a téli és nyári átvizsgálás, amikor is járművét felkészítjük az adott évszaknak megfelelően. Ezekbe a gumiabroncsok cseréje és az autó teljes átvizsgálása tartozik bele. Ha bárminemű gondot vagy esetleges problémát észlelünk, akkor jelezzük ügyfeleinknek és megbeszéljük a további teendőket, aszerint, hogy a hiba azonnali javítást igényel vagy még pár hónapig gond nélkül használható mellette a gépjármű.

A fékek időszakos ellenőrzése is nagyon fontos, mivel ha valaki túlnyomórészt városban vagy forgalmas helyen használja autóját, akkor a fékek igénybevétele erőteljesen megnövekszik, így sűrűbben szorul fékrendszer ellenőrzésre/javításra, mint az a gépjármű, ami autópályán és hosszabb szakaszokon van igénybevéve.

Biztosítási ügyintézés

Szervizünk több biztosítóval is szerződött, annak érdekében, hogy ügyfeleinknek minél kényelmesebb és egyszerűbb legyen a gépjárművek kárügyintézése. Rengeteg ügyfelünk említette, amikor kár érte autóját, hogy a lehető legrosszabbkor jött és nincs ideje ezzel foglalkozni, ezért cégünk a baleseti bejelentőtől kezdve a jármű teljes megjavításáig minden tevékenységet átvállal, így ha sérülés vagy bárminemű kár éri autóját, akkor nincs más dolga, mint egy előre egyeztetett időpontban telephelyünkre hozza, vagy személyesen elhozzuk gépkocsiját és a biztosító által kiküldött kárszakértő felméri, lefényképezi a sérülést. A többi már a mi feladatunk lesz, de ehhez szükségünk van egy meghatalmazásra a jármű tulajdonosától.

Bármilyen kérdése merülne fel a leírtakkal kapcsolatban, kérem keressen fel minket elérhetőségeink valamelyikén!

Műszaki vizsgáztatás

Sok ügyfelünk kedvelt szolgáltatása a műszaki vizsga lejárta előtti értesítés. Ennek segítségével megelőzhető, hogy esetlegesen már túl későn a hatóságoktól értesüljön, hogy okmányai lejártak. A vizsgáztatás díja 20 000 Ft-tól 30 000 Ft-ig terjedhet, a jármű típusától függően. Új járművek esetén az érvényességi idő 4 év. Régebbi autók esetében 2-3 év.

Elengedhetetlen okmányok az autó forgalmi engedélye, a tulajdonos személyi igazolványa, és abban az esetben, ha a tulajdonos/üzembetartó nincs jelen a vizsgáztatás során, akkor egy meghatalmazás kitöltése is szükséges.

Ha felkeltettük érdeklődését keressen fel telefonon vagy írjon nekünk e-mailben!

Referenciáink

Partnereinkkel szoros viszonyt ápolunk. Kizárólag minőségi alkatrészeket felhasználva és nagy szakértelemmel igyekszünk az autó flottákat szervizelni, hogy ügyfeleink a lehető legtöbbet hozhassák ki vállalkozásukból.
Amennyiben Ön is szeretné, hogy a legjobb kezekben legyenek autói és megbízható partnerre vágyik, kérjük keressen fel minket az alábbi elérhetőségek valamelyikén, vagy forduljon hozzánk személyesen.

Elérhetőség:

Automex Autószerviz Bt.
1224 Budapest, Dózsa György út 144.
Telefon/fax: 30/960-5992; 1/362-42-59
E-mail: info@automexbt.hu