Telefon: +36/1-362-4259, +36/1-362-6466

Cím: 1224 Budapest, Dózsa György út 144.

Automex Autószervíz Bt.
Automex email
Autószervíz nagytétény
Autószervíz campona
Olajcsere
Futóműállítás
Szervíz
Márkafüggetlen szerviz - személygépkocsik, kisteherautók és terepjárók teljes körű javítása
Időszakos karbantartás
Hozza el gépkocsiját! Akciós olajcsere, abroncscsere, fékbetét csere.
Részletek >>
Biztosítási ügyintézés
Casco, Kötelező gépjármű felelősség biztosítás, káresetek ügyintézése.
Részletek >>
Műszaki vizsgáztatás
Vállaljuk gépjárműje műszaki vizsgára való felkészítését és vizsgáztatását.
Részletek >>
Időszakos szervizelés

Időszakos szerviznek számít az autón elvégzett olajcsere, amit 20 000-25 000 km-enként (vagy egy évben minimum egyszer) javasolunk, továbbá a téli és nyári átvizsgálás, amikor is járművét felkészítjük az adott évszaknak megfelelően. Ezekbe a gumiabroncsok cseréje és az autó teljes átvizsgálása tartozik bele. Ha bárminemű gondot vagy esetleges problémát észlelünk, akkor jelezzük ügyfeleinknek és megbeszéljük a további teendőket, aszerint, hogy a hiba azonnali javítást igényel vagy még pár hónapig gond nélkül használható mellette a gépjármű.

A fékek időszakos ellenőrzése is nagyon fontos, mivel ha valaki túlnyomórészt városban vagy forgalmas helyen használja autóját, akkor a fékek igénybevétele erőteljesen megnövekszik, így sűrűbben szorul fékrendszer ellenőrzésre/javításra, mint az a gépjármű, ami autópályán és hosszabb szakaszokon van igénybevéve.

Biztosítási ügyintézés

Szervizünk több biztosítóval is szerződött, annak érdekében, hogy ügyfeleinknek minél kényelmesebb és egyszerűbb legyen a gépjárművek kárügyintézése. Rengeteg ügyfelünk említette, amikor kár érte autóját, hogy a lehető legrosszabbkor jött és nincs ideje ezzel foglalkozni, ezért cégünk a baleseti bejelentőtől kezdve a jármű teljes megjavításáig minden tevékenységet átvállal, így ha sérülés vagy bárminemű kár éri autóját, akkor nincs más dolga, mint egy előre egyeztetett időpontban telephelyünkre hozza, vagy személyesen elhozzuk gépkocsiját és a biztosító által kiküldött kárszakértő felméri, lefényképezi a sérülést. A többi már a mi feladatunk lesz, de ehhez szükségünk van egy meghatalmazásra a jármű tulajdonosától.

Bármilyen kérdése merülne fel a leírtakkal kapcsolatban, kérem keressen fel minket elérhetőségeink valamelyikén!

Műszaki vizsgáztatás

Sok ügyfelünk kedvelt szolgáltatása a műszaki vizsga lejárta előtti értesítés. Ennek segítségével megelőzhető, hogy esetlegesen már túl későn a hatóságoktól értesüljön, hogy okmányai lejártak. A vizsgáztatás díja 20 000 Ft-tól 30 000 Ft-ig terjedhet, a jármű típusától függően. Új járművek esetén az érvényességi idő 4 év. Régebbi autók esetében 2-3 év.

Elengedhetetlen okmányok az autó forgalmi engedélye, a tulajdonos személyi igazolványa, és abban az esetben, ha a tulajdonos/üzembetartó nincs jelen a vizsgáztatás során, akkor egy meghatalmazás kitöltése is szükséges.

Ha felkeltettük érdeklődését keressen fel telefonon vagy írjon nekünk e-mailben!

Üdvözöljük weboldalunkon!

Bemutatkozás

Cégünk 1989-ben alakult, azóta foglalkozunk személygépkocsik, kisteherautók (3,5 tonnáig) és terepjárók teljes körű javításával. A 40 éves tapasztalattal rendelkező tulajdonos, aki egyben vezetője is ennek a vállalkozásnak, személyes jelenlétével felügyeli a társaság munkáit, mindennapi életét.
250 m2-es területen dolgozunk, ahol 3 darab csápos emelő, illetve 30 autó befogadására alkalmas zárt udvar található (kamerával megfigyelve). Gépkocsi nyilvántartásunkban 300 regisztrált ügyfél szerepel, akiknek nagy része céges flottával rendelkezik (pl. Michael Huber Hungária Kft, Trilux Kft, Weener Plastic Kft, CG Electric Systems Zrt, Don Pepe Kft, stb.)

Tevékenységeink közé tartoznak:

Gépkocsi típustól függően gyári, illetve a legjobb minőségű után gyártott alkatrészekkel dolgozunk (Mann-Filter, Sachs, Monroe, TRW, Ruville).
Kedvezmények igénybevétele megbeszélés szerint!Műhely 1

Elérhetőség:

Automex Autószerviz Bt.
1224 Budapest, Dózsa György út 144.
Telefon/fax: 30/960-5992; 1/362-42-59
E-mail: info@automexbt.hu